http://addthis.com/
Share |

Puheenjohtajalta   

talvi_2017_171.JPG                                

Arvoisat lukijat!

Arvoisat lukijat!

 

Koivuhovintiellä 19.1.2020

Hyvää alkanutta vuotta 2020 teille kaikille! Vuoden alku on ollut lumeton ja hyvin vesisateinen. Talven harrastukset ovat jääneet ihan minimiin. Harmi tämäkin, sillä lumi tuo talven ja lapsille monia leikkejä, joiden myötä he iloitsevat.

Kirjoitan viimeistä tervehdyksiä Punkaharjun Demareiden puheenjohtajana. Puolueosastossa on tehty päätös nimenmuutoksesta Savonlinnan Seudun Demarit ry:ksi. Jatkan puheenjohtajana ainakin tämän kuluvan vuoden loppuun saakka.

Vuoden alku on ollut aika rauhallista poliittisella rintamalla. Savonlinnan kaupungin poliittinen hallinto oli tauolla ja pikkuhiljaa alkavat vuoden 2020 kokoustelut.

Savonlinnan ja muiden Itä-Savon sairaanhoitopiirin jäsenkuntien tahtotila on edelleenkin Keskustalle vaikea pala. Odotamme sote-ministeriryöryhmän päätöstä  ja on ilmiselvää, että emme hyväksy enää Etelä-Savon kanssa neuvotteluja jatkettavan.

Keskustan puheenjohtajan ministeri Katri Kulmunin Mikkelissä tehty haastattelu on aivan käsittämätön ulostulo. Onko Keskustalla tahtotila ajaa Savonlinnan kaupunki alas ja viedä kaikki palvelut Mikkeliin? Haastattelua lukiessani tuli vääjäämättömästi mieleeni tämä seikka.

Savonlinnan keskussairaalan erikoissairaanhoidon päivystyksen kohtalo on nyt Keskustan käsissä. Me demarit olemme tehneet kaiken voitavamme ja työ jatkuu edelleen. Toki Savonlinnassa on ollut yhteistyötä eri puolueryhmien kesken ja se on ollut kyllä erittäin hienoa, että me voimme olla yhtenäisenä puolustamassa kaupunkimme keskeistä palvelua. Odottelu vaan jatkuu….

SDP:n 46. puoluekokous pidetään 12.-14.6.2020 Tampere-talossa Tampereella. Kokouksessa käsitellään aloitteiden lisäksi periaatejulistus ja poliittinen ohjelma.

Kuntavaalit 2021 lähestyvät, joten nyt on hyvä miettiä omaa ehdokkuutta vaaleissa. Me demarit olemme sitoutuneet kehittämään kaupunkiamme ja myös sen kaupunginosia. Tarvitsemme näkemystä siihen työhön, joten juuri sinä voit olla henkilö jonka haluamme joukkoomme. Ilmoittaudu ehdokkaaksi!

 

Hyvää talven jatkoa!

Eija Stenberg

puheenjohtaja

 INHIMILLINEN, TASA-ARVOINEN JA REILU SUOMI

         MEILLÄ TAITAA OLLA SAMA SUUNTA

vanhuspoliit_thumb.png